Cookies

Velkommen til sæson 24-25

8/4/2024 7:59 AM |  Køge Badminton Klub |  Linda Nielsen
Kære medlemmer af Køge Badminton Klub

Velkommen til den nye sæson 2024 - 2025. Vi glæder os til at komme i gang!

Hermed en intro til den kommende sæson, hvor der bliver fuld fart på og hvor en række aktiviteter er på plads:

Vi kommer til at afvikle en række tiltag såsom badmintonskole, sommersjov, 4 individuelle turneringer med deltagelse fra hele landet, 3-dages træningslejr, fællestur til DMU, skoletiltag, osv.
I relation til de fire individuelle turneringer samt klubmesterskaber, er vi meget tilfredse med, at vi har fået etableret et turnerings udvalg, som har uddannet sig og derfor har ekspertise på området.
Jeg synes, det er vigtig at kunne give vores egne spillere og spillere udefra mulighed at kunne spille turneringer, som i høj grad er med til at udvikle den enkelte.

Vi lægger meget stor vægt på at spille holdkampe, ikke mindst fordi vi mener, at det har en række sociale og inkluderende egenskaber, hvor badminton også kan vise sig som en holdsport med fællesskaber og ikke kun en individuel sport.

Trænere er vigtige i vores store ønske om at tilbyde træning for alle aldre, på alle niveau. Vi har 14 ungdomstrænere, som alle er uddannede og primært rekrutteret fra egne rækker.
I Køge Badmintonklub lægger vi vægt på at have et attraktivt træningstilbud for alle. I ungdom skal der være mulighed for at udvikle sig både i forhold til det sociale såvel som det tekniske og fysiske.
Vores ugeplan med vores træningtilbud er færdig, og I vil alle få forslag om træning, som forhåbentlig vil passe jer. Og ellers hører vi meget gerne, så vi kan finde det helt rigtige for den enkelte spiller.

Vi er meget tilfredse med vores motions-fællestræningshold. Vi har fire store hold, og vi har i øjeblikket en dialog, om det vil være relevant at få tilbudt teknisk træning, mv., lejlighedsvis, eller det skal køre som det plejer. Det vender vi tilbage til.

Kontingentopkrævning.
Vi fik på generalforsamlingen i april ny kasserer, Helle Nielsen, som i høj grad lægger vægt på, at vi får effektiviseret vores indbetalingssystemer. I vil bemærke, at I en af de nærmeste dage vil få fremsendt en opkrævning via Resasport, som skal betales via systemet. Men mere herom direkte fra Helle snarest.

Sportsligt var sæson 23/24 den bedste år i mange år. Mange ungdomshold har klaret sig flot, bl.a. blevet sjællandsmestre i deres række og deltaget ved Danmarksmesterskaberne. Højdepunktet har været Buster Uhre´s bronzemedalje ved DM U15 i HD.

Vores 1. hold rykkede op i Sjællandsserien, og vi tror på, bl.a. som følge af at vores dygtige unge nu rykker op, at vi kan fastholde den gode udvikling. 

For at skærpe vores seniortræning har vi indgået aftale med Simon Kamper, som skal være en ekstra træner-ressource til vores i forvejen stærke træner team med Mikkel og Oliver Schlander.
Simon skal have fokus på udvikling af den enkelte spillers individuelle udvikling i samarbejde ned Mikkel og Oliver.

Vi har fortsat samarbejdet med Sports Group Denmark, som bl.a. ejer mærkerne Victor og Forza, som begge er førende badminton-brands.

I den foreliggende aftale vil der være mulighed for det enkelte medlem at opnå fordele på udstyr til badminton. Vi har aftalt en klubaften, hvor varerne bliver vist frem og der kan købes til meget fordelagtige priser. Det gælder beklædning, sko, ketchere, mv. Det er den 5. september, kl. 17.30-20.00.
Vel mødt. 

Rekruttering af både unge og ældre er en hovedopgave for klubben. Vi har i samarbejde med DGI forskellige tiltag på vej, og skulle der være nogle som har lyst til at være med til denne væsentlige opgave fra klubben, hører vi meget gerne fra jer.

Padel
Som nogen vil vide tog Køge Badminton Klub initiativ til at starte padelsporten op i Køge.
Pr. april måned i år har vi overtaget aktiviteterne fra vores to partnere Firmaidræt Køge og Ravnsborghallen. Der er fuld fart på aktiviteterne. Vi har 32 hold, der deltagere i Lunar-ligaen, hvilket er det højeste i Danmark. I det hele taget har vi stor vægt på at skabe og fastholde klubmiljøet, bl.a. via turneringer, rangliste, klubaktiviteter, træning, festlige tiltag, ungdomstræning, mv.
Vi tror på, at det er vejen frem ikke mindst i modsætning til de primært kommercielle centre. Målsætningen er bygge en overdækning, så vi kan tilbyde alle vores spillere gode faciliteter året rundt!
Det er samtidig vores plan at vi fremover vil være i stand til at tilbyde fælles fordele for medlemmerne i Køge Badminton Klub og Køge Padel Klub.

Vi siger : Et godt sted at være!

Venlig hilsen
Steen Fladberg
Formand
Mail: formand@koegebadminton.dk


PS Ønsker du at blive medlem, klik her





 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?