Cookies

Øv-nederlag til Odense i ligaen

12/5/2016 9:11 PM |  Solrød Strand Badmintonklub |  Jesper Melgaard

Tre ligakampe på en uge. Det slider. I hvertfald når kampene er så intense, som det har været tilfældet for SSB's mandskabi badmintonligaen.

Mandag aften var det så Odense OBK, der var påbesøg i Solrød Idrætscenter, og igen skulle solrødderne komme på hårdt arbejde.Der blev atter spillet på tre baner, hvilket betød, at både mix'en,herredoublen og 2. herresingle blev sat i gang samtidig.

I herredoublen var Theis Christiansen og FilipMyhren oppe mod gæsternes Mikkel Normann og Paw Eriksen. SSB-duoen tog hurtigtteten i første sæt, som blev kørt sikkert i hus med 21-10. Også efter pausenlykkedes det for hjemmeparret at fastholde initiativet og tage sejren med 21-9.

Så var der mere modvind til Jacob Nilsson iherresinglen mod Patrick Bjerregaard. I første sæt tog Odense-spilleren hurtigtføringen, og selvom Jacob Nilsson var ved at nå op til sidst, var det gæsterne,som tog sættet med 18-21. Også i andet sæt kom SSB'eren skævt fra start og varnede med 5-11 ved opholdet. Denne gang udeblev den store slutspurt, og andetsæt gik ligeledes til gæsterne med 15-21. Dermed 1-1 i holdkampen.

Til gengæld var der drama for alle pengene imix'en, hvor Alexander S. Bond og Lena Grebak var oppe mod en stærk Odense-duoi form af Frederik Søgaard og Sara Thygesen, der tog styringen i første sæt,som de vandt med 16-21. Til gengæld kom de to Solrød-spillere godt igen i andet,som de snuppede med 21-18. I tredje sæt fulgtes parrene ad frem til opholdet,hvor stillingen var 9-11 til gæsterne. Den føring blev hurtigt udbygget til10-16, og selvom Bond og Grebak fightede til det sidste, lykkedes det aldrig atfå lukket hullet helt. 15-21 til Odense og 1-2 i holdkampen.


Kamp på allebaner

Derfor var presset på hjemmeholdet, da anden rundegik i gang.
I damesinglen var Mia Blichfeldt oppe mod OBK'sAiri Mikkela. Og det blev hjemmebanefavoritten, der, efter et lidt svingendesæt, kunne tage første stik med 21-18. Også i andet sæt var Blichfeldt iførersædet fra start og kunne gå til ophold med 11-4. Denne gang holdt hun fasthele vejen og kørte sejren sikkert i hus med 21-12.  

I damedoublen var Maja Rindshøj og Sandra-MariaJensen oppe mod overmagten i form af Camilla Martens og Maiken FruergaardSørensen, der tog en sikker sejr på 13-21 og 15-21 trods flot fight afSolrød-parret.

SSB's sidste håb om at tvinge holdkampen ud i etgolden set hvilede derfor på Rasmus Fladberg, der mødte Odenses SteffenRasmussen. Fladberg havde egentlig styringen i første sæt, men til sidst vardet alligevel Odense-spilleren, som nuppede de afgørende point og sættet med17-21. I andet sæt var kampbilledet det samme med Fladberg i kontrol tilat starte med, hvorefter Steffen Rasmussen kom bedre i gang og tog de sidstepoint til sejr på 19-21.

Altså et irriterende nederlag i holdkampen på2-4 efter en kamp, der meget let kunne være tippet den anden vej.

Solrød-spillerne kan nu gå på vinterferie ogforberede sig på de sidste to runder i grundspillet, som den 3. januar byder påen svær udekamp mod ligaens førerhold fra Skovshoved og mandag den 9. januarkl. 19.00 en hjemmekamp i Solrød Idrætscenter mod Værløse.






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?